Elkészítés: A kelkáposztáról 4 nagy levelet lefejtünk, hosszában félbevágjuk, a vastag eret kivágjuk. Sós forró vízben 2 percig főzzük, majd lehűtjük (azaz blansírozzuk), majd leszárítgatjuk. A maradék káposztát vékony csíkokra vágjuk, és levelekhez hasonlósan előkészítjük, lecsepegtetjük.
A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. Serpenyőben 1 evőkanálnyi olajat felforrósítunk, a hagymát megfuttatjuk rajta, hozzáadjuk a káposztacsíkokat, felöntjük a levessel, sózzuk, borsozzuk. Letakarva, közepes lángon kb. 15 percig főzzük.
Közben a hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, mindegyikre 1-1 szelet előkészített kellevelet teszünk. A felaprított zöldfűszereket összekeverjük 1 evőkanál olajjal és a mandulával, és a masszát elosztjuk a hússzeleteken és feltekerjük. Serpenyőben, a maradék olajon körös-körül megfuttatjuk, majd a zöldséges serpenyőbe átemeljük, és letakarva még 30 percig együtt pároljuk.
A tekercseket kivesszük, a zöldségekhez hozzáadjuk a tejszínt, és még 5 perc alatt összeforraljuk. A húst visszatesszük, jól átmelegítjük, és tálaljuk. Főtt burgonyát is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.