A zöldfűszeres sajtkrémmel töltött csirkemell elkészítéséhez a csirkemellfiléket megmossuk, szárazra töröljük, majd egy hegyes, hosszú pengéjű késsel hosszában felszúrjuk, hogy meg tudjuk tölteni.
A krémsajtot simára keverjük a megtisztított, finomra vágott snidlinggel, petrezselyemmel és bébispenóttal. Megsózzuk kissé. A krémsajtot az előkészített filékbe töltjük.
A töltött filéket megforgatjuk a lisztben, a felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában. Mindent aranyszínűre sütjük a felforrósított olajban, közepes lángon.
Végül papírtörlőre szedve lecsepegtejük róluk a felesleges olajat. Rukkolás burgonyapürével kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.