A sárgarépát megpucoljuk, majd vékonyan felszeleteljük. A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. (ízlés szerint fagyasztott zöldségeket is használhatunk). A brokkolit, a karfiolt, és a sárgarépát enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük, és kihűtjük.
Az előzőleg megfőzött tojást felvágjuk apróra. A tonhalat egy szűrőbe tesszük, és alaposan lecsepegtetjük. A krémsajthoz hozzáadjuk a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. Ezután hozzákeverjük az apróra vágott főtt tojást, majd hozzáadjuk a lecsepegtetett, kihűlt brokkolit, karfiolt, és sárgarépát majd óvatosan összeforgatjuk.
Az előnyújtott leveles tésztát kitekerjük a papírból, majd kb. a közepére kanalazzuk a krémsajtos-zöldséges masszát. Ezután beborítjuk az alaposan lecsepegtetett tonhallal, majd behajtjuk a tészta két szélét hogy sütés közben a töltelék ne tudjon kifolyni, és óvatosan feltekerjük. A megtöltött tésztát a sütőpapírral együtt, átemeljük egy gáztepsire, majd a tetejét villával pár helyen megböködjük, lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk szezámmaggal. Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepesnél kicsit magasabb hőmérsékleten kb. 35 perc alatt szép pirosra sütjük. A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk hűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.