A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd megforgatjuk a lisztben. A vajat serpenyőben felolvasztjuk, meghevítjük, és 2-3 percig sütni kezdjük rajta a bordaszeletek (mindkét oldalát). Ezután az összes hússzeletre 1-2 zsályalevelet rakunk, lefedjük 1-1 szelet sonkával, és tovább sütjük mindkét oldalukat 1-1 percig. Tálalásig a bordaszeleteket melegen tartjuk.
A polenalepényhez a lila hagymákat meghámozzuk, felszeleteljük, és megdinszteljük 1 ek vajon. Megmelegítsük a tejet, hozzáadjuk a kukoricadarát, sózzuk, és folyamatosan kevergetve besűrűsítjük.Ekkor hozzáadjuk a maradék vajat és a parmezánt.
A masszát kivajazott hőálló tálba simítjuk, és a tetejére szedjük a lila hagymát. 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Amikor langyosra hűlt, felszeleteljük, és ezzel tálaljuk a zsályás bordát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.