A piskótához 2 ív sütőpapírra apróbb méretű köröket rajzolunk. Szétválasztjuk a tojásokat: a sárgáját összekeverjük a porcukor felével fehéredésig, a fehérjét pedig kemény habbá verjük a megmaradt porcukorral.
Összeforgatjuk a kétféle tojásmasszát, ha márványos, hozzáadjuk a lisztet és az olvasztott vajat is. Habzsákból kis köröket nyomunk az előkészített papírokra, és 170 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
A zseléhez felmelegítjük a lekvárt a mézzel és a vaníliás cukorral.
A zselatint feloldjuk kevés meleg lekvárban, majd a többihez adjuk, és tovább forraljuk még 1 percig.
A masszát 20 x 30 cm-es tepsibe tesszük, ha megdermedt, apró köröket szaggatunk belőle, amiket a piskótakorongok tetejére teszünk. Végül bevonjuk a forró vízgőz felett megolvasztott csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.