A csirkecombok pékné módra elkészítéséhez a burgonyát meghámozzuk, és előfőzzük sós vízben. A csirkét megsózzuk, megborsozzuk, és betekerjük baconbe. A burgonyát cikkekre vágjuk, és kiolajozott tepsibe tesszük.
A csirkecombokat ráfektetjük a burgonyára. A hagymát és az almát is cikkekre vágjuk, és a csirkecombok köré szórjuk. Megszórjuk friss rozmaringgal, és ráöntünk 1 dl vizet.
Letakarjuk alufóliával, kis lyukakat szúrunk rá, és a 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Végül eltávolítjuk a fóliát, és pirosra sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a csirkecomb pékné módra:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.