A gombás tejszínes szűzpecsenye elkészítéséhez vöröshagymát a zsíron megpirítjuk egy wokban vagy serpenyőben, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott szűzpecsenye szeleteket és a megtisztított, felvágott gombát.
Fehéredésig sütjük a húst, majd hozzákeverjük a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk.
Amikor a gomba kissé összeesett, hozzáöntjük a tejszínt, belekeverjük a reszelt citromhéjat és a citromlevet, az aprított petrezselymet. Csipetnyit félreteszünk a tálaláshoz.
Kb. 10-15 perc alatt készre főzzük. Ha túlzottan sűrűsödne, adjunk hozzá pici vizet, nehogy leégjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.