A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, félbevágjuk, a torzsáját kivágjuk, a zöldséget finom szálasra vágjuk. Egy tálcán szétterítjük, majd alaposan besózzuk. Legalább 2 órán keresztül így pihentetjük.
Az ecetet felforraljuk a borssal, az áfonyával és a reszelt gyömbérrel. 1 percig főzzük, levesszük a tűzről, hagyjuk kihűlni, végül leszűrjük.
A káposztát leöblítjük, majd megszárogatjuk. Tiszta befőttesüvegbe töltjük, majd felöntjük a fűszeres ecettel. Celofánnal lefedjük, és a hűtőbe tesszük. Néhány napig pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.