A rakott pulykamell elkészítéséhez a pulykamellet felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy jénai tálba vagy kisebb tepsibe alulra rakunk bacon szeleteket, erre tesszük a fűszeres húst, majd kétféle sajtot, majd újra bacont, húst, sajtokat. A tetejére végül bacon kerül.
A tejfölbe beleöntjük a tejet, megsózzuk, összekeverjük, és ráöntjük a rakott húsra. Alufóliával lefedjük, és 180 fokon 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 20-25 perc alatt készre sütjük.
A kuszkusz elkészítéséhez a vizet felforraljuk a sóval és az olívaolajjal. Beleöntjük a kuszkuszt, elkeverjük, és azonnal levesszük a tűzről (nem kell főzni). Lefedjük, és 5-7 percig pihentetjük. Ezután levesszük a fedőt, egy villával átkeverjük, hozzákeverjük a vajat, majd további 5 percig pihentetjük ismét lefedve.
A mélyhűtött zöldséget sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük és a kuszkuszhoz keverjük. a rakott pulykamellel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.