A csőben sült húsos kukszkuszhoz a hagymát a fokhagymával apróra vágjuk, és forró zsiradékban lepirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, paprikával meghintjük, egy kevés vízzel felengedjük, és készre főzzük.
A zöldségeket, rövid ideig, forró, enyhén sós vízben roppanósra főzzük, és leszűrjük.
A kuszkuszta csomagoláson leírtak alapján elkészítjük. (Amennyiben nincs rajta, akkor lábosba tesszük a kuszkuszt. Egy másik edényben sós vizet forralunk, és ráöntjük a kuszkuszra, majd lefedjük. Fontos, hogy a víz kb. fél centire lepje el, és időnként kavarjuk át.)
A tejbe zabpehelylisztet keverünk, hozzáadunk 3-4 ek. tejfölt, majd hozzákeverjük a kuszkuszt és a zöldséget.
A ragut a vajjal kikent tepsibe öntjük, a tetejét megkenjük a maradék tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal, és 180-190 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.