Először a lisztet, sót, oregánót, borsot keverjük össze.
Másik edényben elkeverjük az élesztőt, a cukrot, a vizet és az olajat, jól elkeverjük.
Az élesztős keveréket hozzáadjuk a liszthez, és addig gyúrjuk, amíg a tészta elválik az edénytől.
Konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen kb. 45 percig kelesztjük. 1 centi vékonyra nyújtjuk a tésztát a pizzasütőben, megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket.
230 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Megjegyzés
Sokkal finomabb, mint a boltokban kapható fagyasztott pizzalapok vagy kész pizzák. Nagyon kiadós, nekem általában 4 nagy gáztepsi szokott kijönni belőle.
A receptet Eperszeletke küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.