A tojások sárgáját és fehérjét kettéválasztjuk. A sárgáját kihabosítjuk. A tojások fehérjét elkezdjük felverni, majd amikor már majdnem kemény, lassanként hozzáadagoljuk a porcukrot. Óvatosan összekeverjük a kihabosított tojássárgáját a felvert tojásfehérjével, majd hozzáadjuk apránként a lisztet és a sütőport, és óvatosan összekeverjük.
A formát aljára sütőpapírt terítünk, és beleöntjük a masszát úgy, hogy felhúzogatjuk a forma szélére, ezzel megakadályozva, hogy felpúposodjon.
160 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk, hogy a sütővel együtt, szép lassan kihűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.