A piskóta elkészítéséhez először a sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és óvatosan hozzáadagoljuk a felvert tojássárgájához.
A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük. Végül hozzáadjuk a tésztához, és óvatosan összekeverjük. A masszát kivajazott és kilisztezett tortaformába öntjük. Előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
A piskótát egy ideig a sütőben hagyjuk hűlni, a torta készítéshez megvárjuk, míg teljesen kihűl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.