Egy gyümölcskenyér sütő formát kivajazok, liszttel megszórom(a felesleget kirázom belőle) és a fagyasztóba teszem. Amíg összekeverem a hozzávalókat, jól lehűl, így könnyen kicsúszik majd belőle a megsült tészta.A vajat(vagy margarint) a vízzel felteszem egy lábasban a tűzhelyre, összeforralom. Egy tálban összekeverem a cukrot a kakaóporral, ráöntöm a forró vajas(margarinos) vizet, majd hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet.Lehet, hogy picit csomós lesz, de nem kell megijedni, a keverés során kisimul. Jól összekeverem és egyenként a tojásokat is elkeverem a masszában. Végül beleszórom az áfonyát és a darabokra tördelt csokit, lazán elkeverem. Ezután mehet a massza a lehűlt őzgerincformába. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 30-35 percig sütöm, amikor kész kiborítom egy tálcára, kihűtöm.Csokimáz:A kakaóport összekeverem a cukorral, és kevés vízzel, így hagyom állni kb. 1 órát. Ezt a sütés előtt elkészíthetjük, hogy legyen ideje állni. Akkor jó, ha a cukor szinte elolvadt már. Amikor a sütemény kihűlt felteszem főni, addig forralom, amíg sűrű lesz(pár perc csak), leveszem a tűzről és hozzákeverem a hideg vajat(margarint). Várok még kicsit, amíg sűrűsödik, majd kanállal a süti tetejére szedem. Miután a csokimáz megdermedt, díszítem a maradék áfonyával. Lehet hozzá enni dzsemet, vagy fagyit is, de magában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.