Szitáljuk tálba a lisztet, a sütőport és 1 csipet sót. Adjuk hozzá a reszelt citromhéjat. Az áfonyát tisztítsuk meg, majd forgassuk össze 1 ek lisztes keverékkel.
Keverjük habosra a puha vajat a kétféle cukorral. Adjuk hozzá egyenként a tojásokat, a tejet, majd a lisztes keveréket. Dolgozzuk jól össze, majd forgassuk a masszához az áfonyát.
Vajazzunk és lisztezzünk ki egy püspökkenyérformát, majd simítsuk bele a masszát. Süssük 160 fokra előmelegített sütőben 40 percig.
Tegyük lábasba a porcukrot és a citromlevet. Kis lángon, oldódásig kevergessük. Simítsuk a mázat a kihűlt sütemény tetejére, majd díszítsük a citromszeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.