A tojásokat habverővel felverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a lisztet és tovább verjük. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Egy 23 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, vékonyan kikenjük vajjal és beleöntjük az almaszeleteket, majd megszórjuk őket fahéjjal.
A tésztát ráöntjük az almákra és összekeverjük, hogy mindenhova jusson belőle. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Ha elkészült, egy kicsit hűlni hagyjuk, lekapcsoljuk a tortaformát, majd porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.