A leveles tésztát kettévágjuk. Az egyik részét kisodorjuk egy nagyobb tepsi méretére (kb. 31x31 cm) , a tepsi aljába sütőpapírt teszünk, a kisodort tésztát pedig ráhelyezzük úgy, hogy az oldalain kicsit felhajtjuk (pereme legyen).
A tésztára rátesszük a babapiskótákat, szorosan egymás mellé. A piskótákra tesszük a lereszelt, 3 ek cukorral (ízlés szerint lehet több cukorral is), citromlével és a fahéjjal ízesített almát, majd kicsit rányomogatjuk.
A tejből, a 6 evőkanál cukorból és a pudingokból sűrű pudingot főzünk, majd még forrón a reszelt almára öntjük, elsimítjuk. A maradék tésztát is kisodorjuk, villával kicsit megszurkáljuk, majd óvatosan a pudingra rakjuk, végül lekenjük a felvert tojással.
Előremelegített sütőben 200 fokon, kb 30-35 percigsütjük, míg világos barna nem lesz. Hagyjuk alaposan kihűlni, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.