A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd elfelezzük, és tepsi nagyságúra nyújtjuk (20×30 cm). Az egyik lapot a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Kirakjuk szorosan a piskótatallérral, majd a lecsepegtetett barackkal.
A vaníliás pudingport ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukorral és tejjel felfőzzük. Ráöntjük a barackra, majd befedjük a másik kinyújtott tésztalappal. A tészta tetejét megszurkáljuk egy villával. Kb. 35 perc alatt 190 fokon szép világosra sütjük.
A cukormáz hozzávalóit kikeverjük, és a kihűlt tészta tetejére kenjük, és hagyjuk megszáradni. Jól lehűtjük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.