Az apróra felkockázott csirkemellett sózzuk, borsozzuk, majd az olajhoz adjuk. Addig sütjük, amíg szép aranybarnák nem lesznek.
A csirkét kivesszük a serpenyőből, a felkockázott paprikákat beleöntjük az edénybe és 3-5 percig pároljuk, majd ezeket is kiszedjük.
A szósz hozzávalóit beleöntjük a serpenyőbe, jól elkeverjük és két merc múlva hozzáadjuk a korábban megsült csirkét. Közepes hőfokon, gyakran kevergetve öt percig főzzök. Ezt követően öntjük bele a paprikát, és az ananászt a serpenyőbe. Néhány percig, de maximum addig főzzök, amíg egy ragacsos, fényes szószt nem kapunk.
Főtt rizzsel tálaljuk. A tetejét pedig fehér szezámmaggal megszórjuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.