Elkészítés: A tésztához a margarint a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. Egy másik tálban a lisztet és a sütőport elkeverjük, majd a sárgájás részbe fokozatosan hozzá keverjük fakanállal. Jól összedolgozzuk, ezután 1 órára hűtőbe tesszük pihenni.
A krémhez a pudingokat csomómentesre keverjük kb. 1 dl tejjel. A többi tejet felforraljuk, majd ha már forr, belekeverjük a pudingot, majd a 7 evőkanál cukrot (ízlés szerint) hozzákeverjük. Pár percig még kevergetjük, majd levehetjük a tűzről. Hagyjuk teljesen kihűlni, időnként belekeverve.
A pihentetés után a tésztát kivesszük a hűtőből, kettévesszük, majd kinyújtjuk először az egyiket, és óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Ha a puding teljesen kihűlt, belekeverhetjük a tejfölt, majd óvatosan a 2 felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk, de fontos, hogy a puding tényleg hideg legyen, mert különben a tojásfehérje összeesik.
A krémet rákenhetjük egyenletesen a tepsibe nyomkodott tésztára, majd erre kerülnek egymás mellé az ananászkockák, végül a másik kinyújtott tésztalap, teljesen fedje be a krémet! A tetejét szurkáljuk meg villával.
Előmelegített sütőben zsemleszínűre sütjük (kb. 30 perc). Letakarjuk alufóliával, hogy ne száradjon ki. Hagyjuk kihűlni, majd hűtőben is hagyjuk pihenni. Megszórhatjuk porcukorral, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.