A töltelékhez az almát meghámozzuk, és apróra kockázzuk. A cukrot egy kevés vízzel világosra karamellizáljuk, majd felöntjük az almalével és a sörrel. Beleforgatjuk az almakockát, puhára pároljuk, és hűlni hagyjuk. Végül némi citromlével ízesítjük.
A babapiskótákhoz a cukrot 6 ek vízzel felforraljuk, majd az almalével, a sörrel és némi citromlével simára keverjük.
A krémhez a zselatint beáztatjuk hideg vízbe. Robotgéppel a szétválasztott tojások sárgáját és a porcukrot habosra keverjük, majd beledolgozzuk a mascarponét 4 ek sörrel és ízlés szerinti mennyiségű citromlével együtt.
A habtejszínt keményre verjük. A kinyomkodott zselatint az utasítás szerint feloldjuk 1 ek sörben, és a mascarponés keverékhez adjuk.
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, összeforgatjuk a tejszínhabbal, és lazán a mascarponekrémbe vegyítjük.
A babapiskótákat szorosan egymás mellé lerakjuk egy szögletes formába, és megöntözzük a sörös almalével. Elosztjuk rajtuk a tölteléket, befedjük a mascarponekrémmel, és a hűtőszekrényben szilárdulni hagyjuk. Tálalás előtt megszórjuk kakaóporral, és kockákra vágva, mentalevéllel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.