Elkészítés: A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást, jól felhabosítjuk. Folytonos keverés mellett belekeverjük a kakaót. A jól kikevert tésztába beleöntjük a tejet és a rumot, majd a zsemlyemorzsát és a sütőporos lisztet. Alaposan összekeverjük, sütőpapírral bélelt formába öntjük. Mérsékelten meleg (160-170 °C) sütőben kb. 35-40 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni.
A krém hozzávalóit alaposan krémes állagúvá keverjük. Amikor kihűlt a tészta, a tetejét vékonyan megkenjük lekvárral, majd az oldalát és a tetejét a krém egy részével. A tetejére halmozzuk a citromlével megkent banánkarikákat, a maradék krémmel pedig a torta peremét feldíszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.