A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat habosra verjük a vaníliás cukorral. A fehérjékből kemény habot verünk, hozzáadjuk a cukrot, fényes habbá verjük, és a sárgás cukorhoz keverjük. A lisztet a kakaóporral vegyítjük, és a masszához forgatjuk. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 8 percre.
Kivesszük a piskótát a tepsiből, hűlni hagyjuk, majd óvatosan lehúzzuk róla a sütőpapírt. Áttesszük egy darab tiszta sütőpapírra.
A töltelékhez krémesre verjük a vajat a porcukorral és megkenjük vele a piskótát. 3 db banánt meghámozunk, és hosszában a piskóta szélére helyezzük. A sütőpapír segítségével feltekerjük a tésztát, majd a hűtőbe tesszük dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.