Elkészítése: Meghámozzuk és összevágjuk a mogyoróhagymát. Az ecettel és kevés vízzel lábosba tesszük. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a hagymák megpuhulnak és az összes folyadék el nem fő. A lábost hideg vízbe tesszük, és a masszához habverővel, gyors keverés mellett hozzáadunk 3 tojássárgáját. Akkor jó, ha krémesedni kezd. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a mustárt, apránként hozzáöntünk 25 dkg olvasztott vajat, és alaposan összekeverjük. Ha fel szeretnénk melegíteni, gőzfürdőben tegyük, hogy ki ne csapódjon!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.