A vöröshagymát, a répát és a szárzellert meghámozzuk, finomra aprítjuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olívaolajat, és fehéredésig pirítjuk rajta a darált húst, és morzsásra törjük. Hozzáadjuk a hagymát, és 5 percig pirítjuk. Hozzáforgatjuk a répát és a zellert. Felöntjük fel a borral, nagy lángon néhány percig forraljuk, majd
hozzáforgatjuk a paradicsomot a levével együtt. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, a raguhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük egy kevés rozmaringgal és a babérlevéllel. Lefedve, kis lángon kb. 45 percig főzzük, közben néhányszor megkeverjük.
A bagetteket középen bevágjuk, széthajtjuk kissé, a belsejüket kitépkedjük. Mindet tűzálló tálba tesszük, majd a közepükbe kanalazzuk a ragut. Megszórjuk őket a reszelt sajttal, majd grillfokozaton addig sütjük, míg a sajt megolvad. Egy kevés aprított petrezselyemmel tálalhatjuk. Friss saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.