Elkészítés: A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A kb. 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. A tojásokat simára keverjük 2 evőkanál vízzel, a kétféle cukorral. A lisztet elvegyítjük a keményítővel, a sütőporral, és a masszába forgatjuk. A tortaformába simítjuk, és a sütőben kb. 25 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a zselatint beáztatjuk. A bort, az ananászlevet, a tojásokat, a cukrot, a pudingport lábasban összekeverjük, és felforraljuk. Félrehúzzuk, a zselatint kinyomkodjuk, és felolvasztjuk a forró krémben. A tejszínt kemény habbá verjük, és amikor a massza elkezd kocsonyásodni, beleforgatjuk.
A tortalapot tálcára fektetjük, köré kapcsoljuk a forma oldalát. A krémet a tésztára simítjuk, és hagyjuk teljesen megdermedni.
Az ananászt, ha konzerv, lecsepegtetjük, ha friss, megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A karikákat elfelezzük, és kirakjuk velük a torta tetejét. Egy karikányi ananászt meghagyunk a díszítéshez.
A tetejére a tortabevonót a csomagolásán olvasható utasítás szerint elkészítjük a vízzel és a cukorral, és az ananászra locsoljuk. Hagyjuk megdermedni.
A kivit meghámozzuk, félkarikákra vágjuk. Az ananászt kisebb cikkekre daraboljuk. A szőlőt leszemezzük, megmossuk, és a gyümölcsökkel ízlésesen feldíszítjük a torta tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.