Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Borhabkrémes ananásztorta recept
recept
Mester

Borhabkrémes ananásztorta

120 perc
0 adag
Megfizethető
5
2014. 11. 16.

Elkészítés

Elkészítés: A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A kb. 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. A tojásokat simára keverjük 2 evőkanál vízzel, a kétféle cukorral. A lisztet elvegyítjük a keményítővel, a sütőporral, és a masszába forgatjuk. A tortaformába simítjuk, és a sütőben kb. 25 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.

A krémhez a zselatint beáztatjuk. A bort, az ananászlevet, a tojásokat, a cukrot, a pudingport lábasban összekeverjük, és felforraljuk. Félrehúzzuk, a zselatint kinyomkodjuk, és felolvasztjuk a forró krémben. A tejszínt kemény habbá verjük, és amikor a massza elkezd kocsonyásodni, beleforgatjuk.

A tortalapot tálcára fektetjük, köré kapcsoljuk a forma oldalát. A krémet a tésztára simítjuk, és hagyjuk teljesen megdermedni.

Az ananászt, ha konzerv, lecsepegtetjük, ha friss, megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A karikákat elfelezzük, és kirakjuk velük a torta tetejét. Egy karikányi ananászt meghagyunk a díszítéshez.

A tetejére a tortabevonót a csomagolásán olvasható utasítás szerint elkészítjük a vízzel és a cukorral, és az ananászra locsoljuk. Hagyjuk megdermedni.

A kivit meghámozzuk, félkarikákra vágjuk. Az ananászt kisebb cikkekre daraboljuk. A szőlőt leszemezzük, megmossuk, és a gyümölcsökkel ízlésesen feldíszítjük a torta tetejét.

Megjegyzés
Fotó: Springerpics

Recept értékelése

5 / 5

1 értékelés

Ajánljuk még

Sajttekercs, ahogy Gáspár Bea készíti
Recept
Rafinált

Sajttekercs, ahogy Gáspár Bea készíti

135 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Joghurtos-majonézes tonhalkrém
Recept
Egyszerű

Joghurtos-majonézes tonhalkrém

10 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hortobágyi húsos palacsinta
Recept
Mester

Hortobágyi húsos palacsinta

85 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Zserbó (glutén-, tej- és tojásmentes)
Recept
Bonyolult

Zserbó (glutén-, tej- és tojásmentes)

90 perc
|
0 adag
|
Költséges
Gluténmentes Íz-Lik szerző profilképe

Gluténmentes Íz-Lik

Darálós keksz, ahogy a nagyi készíti
Recept
Bonyolult

Darálós keksz, ahogy a nagyi készíti

45 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Diós és mákos bejgli egyszerűen
Recept
Mester

Diós és mákos bejgli egyszerűen

85 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Tündi konyha szerző profilképe

Tündi konyha

Néró teasütemény
Recept
Egyszerű

Néró teasütemény

40 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sütőben sült egyszerű fasírtgolyó
Recept
Egyszerű

Sütőben sült egyszerű fasírtgolyó

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Klasszikus kocsonya
Recept
Mester

Klasszikus kocsonya

120 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Nemes-Pádár Csilla szerző profilképe

Nemes-Pádár Csilla

Friss receptek

Sajttekercs, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Recept
Rafinált

Sajttekercs, ahogy Gáspár Bea készíti

135 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Joghurtos-majonézes tonhalkrém recept
Recept
Egyszerű

Joghurtos-majonézes tonhalkrém

10 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hortobágyi húsos palacsinta recept
Recept
Mester

Hortobágyi húsos palacsinta

85 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Zserbó (glutén-, tej- és tojásmentes) recept
Recept
Bonyolult

Zserbó (glutén-, tej- és tojásmentes)

90 perc
|
0 adag
|
Költséges
Gluténmentes Íz-Lik szerző profilképe

Gluténmentes Íz-Lik

Darálós keksz, ahogy a nagyi készíti recept
Recept
Bonyolult

Darálós keksz, ahogy a nagyi készíti

45 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Recept
Mester

Diós és mákos bejgli egyszerűen

85 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Tündi konyha szerző profilképe

Tündi konyha

Néró teasütemény recept
Recept
Egyszerű

Néró teasütemény

40 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sütőben sült egyszerű fasírtgolyó recept
Recept
Egyszerű

Sütőben sült egyszerű fasírtgolyó

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Klasszikus kocsonya recept
Recept
Mester

Klasszikus kocsonya

120 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Nemes-Pádár Csilla szerző profilképe

Nemes-Pádár Csilla

Epres-tejfölös süti recept
Recept
Egyszerű

Epres-tejfölös süti

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Szabó Enikő szerző profilképe

Szabó Enikő

Zsebes karaj recept
Recept
Egyszerű

Zsebes karaj

180 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Buzás Péter szerző profilképe

Buzás Péter

Tejszínes fokhagymakrémleves  recept
Recept
Egyszerű

Tejszínes fokhagymakrémleves

25 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.