A margarint a cukorral, a tojással, az aromával és az étolajjal jól kikeverjük, majd utána beletesszük az apróra vágott csokit, a kakaóport, a sütőport, a lisztet, a csipet sót és az egészét jó alaposan összekeverjük.
A tésztamasszából vizes kézzel nagyobb dió nagyságú gombócokat formázunk, és a sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, egymástól távolabb (sülés közben megnőnek). Kissé szétlapítjuk őket, majd mindegyik tetejére, tetszés szerint cukorkákat nyomunk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15-18 percig sütjük (nem kell megijedni, mikor kivesszük a sütőből, hogy nagyon lágy a tészta, mert hűlés közben szilárdul meg).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.