A kolbászt karikára vágjuk és kisütjük a zsírját. A szalonnát kockára vágjuk és szintén kisütjük a zsírját. A zsíron üvegesre pároljuk a kockára vágott vöröshagymát, és megszórjuk fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a karikára vágott répát és petrezselyemgyökeret.
Felöntjük vízzel, megsózzuk és hozzáadjuk a babérlevelet. Amikor felforrt, beletesszük a kockára vágott burgonyát és megfőzzük. A tejfölből és a lisztből habarást készítünk, majd hozzákeverjük a leveshez.
A tojásokból, külön vízben, buggyantott tojást készítünk, majd a leveshez adjuk. Ezután belerakjuk a kolbászt, a szalonnát is, végül összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.