A vörös- és fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A kakukkfüvet megmossuk és megszárogatjuk, a leveleit lecsipkedjük. Ezeket a felforrósított olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és félretesszük a keveréket.
A burgonyát átdörzsöljük, alaposan megmossuk, és durvára reszeljük. Hozzáadjuk a hagymás keveréket, továbbá a lereszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összedolgozzuk.
Olajjal kikenünk egy sütőtálcát, és evőkanál segítségével beleadagolunk kis halmokat a burgonyás masszából. Kissé lelapítjuk azokat, és a 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Azután kivesszük, a burgonyatallérokon elrendezzük a baconszeleteket, és további 5 percig sütjük, vagy amíg a szalonna kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.