A burgonyát megmossuk, héjában majdnem puhára főzzük. Hagyjuk kissé hűlni, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk. A hagymát megtisztítjuk, durvára vágjuk.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, kissé megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a burgonyakarikákat, rázogatva aranyszínűre pirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk.
A sajtot kisebb kockákra vágjuk, majd a hagymás burgonyával felváltva egy tűzálló tálba rétegezzük, az alsó és a felső réteg burgonya legyen. Rámorzsoljuk a vajat, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, amíg a teteje ropogósra pirul. Azonnal tálaljuk, petrezselyemmel díszíthetjük. Zöldsaláta vagy paradicsomsaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.