A kekszet késes aprítóval ledaráljuk, és összekeverjük az olvasztott vajjal. Egy 18 cm - es kapcsos tortaformát kibélelünk folpackkal, és belenyomkodjuk a kekszet. Hűtőbe tesszük dermedni.
Az összetördelt csokoládéra ráöntünk 1,5 dl felforrósított tejszínt, és addig kevergetjük amíg a csokoládé teljesen elolvad, majd hozzákeverjük a vízben megduzzasztott, mikróban folyósra melegített zselatint.
A botcukorkát apróra daraboljuk és 1 evőkanállal félreteszünk belőle. A maradék tejszínt habbá verjük, majd hozzákeverjük a csokoládés részt és összeforgatjuk az apróra összevágott botcukorkával.
A mousse-t a kekszes alapra simítjuk és rászórjuk a félretett cukorkát. 2 - 3 óra hűtés után szeletelhetjük.
Megjegyzés
Ezt a tortácskát a gyerekek biztosan imádni fogják. Gyorsan és sütés nélkül készül, és nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.