Az apróra vágott vöröshagymát a zsiradékon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt sonkacsíkokat és az áttört fokhagymát, megsózzuk és megborsozzuk, majd tovább sütjük.
Elkészítjük a habarást: egy tálban kikeverjük a tejfölt 3 dl vízzel és a liszttel. Hozzáadjuk a hagymás sonkához, majd felforraljuk. Ha túl sűrű, rizstejjel hígítjuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, hideg vízzel átmossuk, majd leszűrjük. Hozzákeverjük a szószt, és finomra vágott petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.