A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Egy serpenyőbe kevés olajon megpirítjuk a felkockázott sonkát, majd hozzáadjuk a 2 gerezd zúzott fokhagymát.
Ráöntjük a főzőtejszínt, 1-2 percig főzzük, majd sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a tésztát, szintén 1-2 percig főzzük folyamatos kevergetés mellett.
A tojásokat szétválasztjuk, a két tojássárgáját külön-külön hozzáadjuk a tésztához ( ne aggódj, nem lessz rántotta belőle), és jól elkeverjük. Mielőtt a levesszük a tűzről, ízlés szerint ismét sózzuk, borsozzuk. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.