A fokhagymát megpucoljuk, durvára vágjuk. A pancettát (vagy bacont) vékonyra vágjuk. A tojást elkeverjük a reszelt parmezán felével. Sóval, borssal ízesítjük.
Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a pancettát, átsütjük, hozzáadjuk a fokhagymát, összepirítjuk, és beleszórjuk a petrezselymet.
A spagettit kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, leszűrjük, keveset a főzővizéből félreteszünk.
A tésztát visszatesszük az edénybe, amelyben főtt, ráöntjük a tojást, jól elkeverjük, a még meleg tűzhelyen, kavargatva krémesre melegítjük. Ha szükséges, keverünk hozzá keveset a tészta főzővizéből. Parmezánnal és frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.