A tésztát megfőzzük bő, sós vízben a csomagoláson feltüntetett ideig (kb. 10-11 percig).
Egy nagyobb serpenyőt felhevítünk, és ropogósra sütjük benne a felcsíkozott bacont. Hozzáadjuk a megroppantott fokhagymát is, hogy a zsiradék átvegye az ízét.
A megfőtt tésztát leszűrjük, és félreteszünk 1 dl főzővizet. A fokhagymákat eltávolítjuk, és tésztát a baconös serpenyőbe tesszük.
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a félretett főzővizet, megsózzuk, megborsozzuk, és a tésztához keverjük. Összeforgatjuk a tésztával, megszórjuk reszelt parmezánnal, és azonnal, frissen fogyasszuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.