Elkészítés: Egy párolóbetétes edényben vizet forralunk, amikor forr, akkor a párolóbetétre tesszük a tojásokat, és kb. 20 percig fedő alatt pároljuk. Majd jeges vízbe tesszük.
A főtt tojásokat megpucoljuk, majd sterilizált üvegekbe tesszük. Közben elkészítjük a felöntőleveket: a hozzávalókat egy lábasba tesszük, és kb. 5 percig forraljuk, először kevergetve, amíg a cukor fel nem olvad, majd 5 percig főzzük, amíg a hagyma üveges nem lesz kicsit. Elzárjuk a gázt, majd hagyjuk kicsit hűlni.
A céklásnál cékladarabokat is tehetünk az üvegbe, majd felöntjük a lével és lezárjuk. Fél napot hagyhatjuk szobahőmérsékleten, utána viszont hűtőszekrényben tároljuk. Minél tovább van a lében, annál jobban átjárja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.