A szalonnát felkockázom, a hagymákat, paradicsomot, paprikát aprítom.
Olajon megpirítom a szalonnát, majd ezen a hagymát. Rádobom a darált húst, fehéredésig sütöm.
Hozzáadom a paprikát és paradicsomot. Ráöntöm a paradicsomlét. Fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát.
Amikor már csaknem megfőtt az étel, beleöntöm a babot, a kukoricát és a sört. Összeforralom.
A bátrabbak ekkor tehetnek bele 3-4 kocka csokoládét. Aki pedig cifrázni akarja, szór rá reszelt sajtot, s beteszi a forró sütőbe, hogy a sajt megolvadjon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.