Apróra vágjuk a chorizot és a gombát, felkockázzuk a hagymát. Egy serpenyőben megpirítjuk a gombát és a kolbászt, majd, amikor már a kolbász egy kis zsírt engedett, hozzáadjuk a hagymát is, és üvegesre pirítjuk
Hozzáadjuk a felvert tojásokat, megszórjuk egy csipet sóval. Fontos, hogy ne keverjük el a serpenyőben a tojást, ez nem rántotta, szépen meg fog sülni egyben is.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, majd lefedjük,és kis lángon 5-10 percig sütjük.
Miután elkészült, fakanállal kettévágjuk, és felszeletelt zöldségekkel, petrezselyemmel díszíthetjük.
Megjegyzés
Én egy marék rukkolát, egy darab paradicsomot és egy pici petrezselymet használtam a tálaláshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.