A citromos morzsakocka krémjéhez simára keverjük a mascarponét a cukorral, a tojással és a citromlével.
A tésztához elvegyítjük a lisztet, a sütőport és a sót. Egy másik tálban habosra keverjük az olajat, a cukrot és a tojást, majd hozzáadjuk a joghurtot egy kevés reszelt citromhéjjal és a citromlével együtt. Ezután beledolgozzuk a lisztes elegyet.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és rákanalazzuk a mascarponés krémet. A lisztet, a cukrot és a vajat morzsás állagúra dolgozzuk.
A tepsibe szórjuk, és 175 fokos sütőben 45 percig sütjük a süteményt. Végül kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Felkockázva kínáljuk. Ízlés szerint meghinthetjük némi porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.