A citromos-pudingos mákos szelet elkészítéséhez a tojásokat különválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáöntjük a sütőporral elkevert lisztet, végül óvatosan hozzáforgatjuk a tojáshabot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe, tesszük és 180 fokon 15 perc alatt megsütjük.
A krémhez felmelegítjük a rizsitalt a cukorral, majd elkeverjük benne a mákot, a lekvárt és a citromhéjat, majd sűrűre főzzük. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni.
A pudingot a csomagoláson található előírás szerint a rizsitallal és a cukorral felfőzzük, majd elkeverjük benne a citrom levét és héját. A kihűlt piskótát megkenjük a mákkrémmel, majd a tetejére kenjük a pudingot. Fogyasztás előtt a hűtőbe tesszük 2-3 órára dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.