A citromos-mákos amerikai palacsinta elkészítéséhez a liszthez adjuk a cukrot, a darált mákot, a sütőport, a szódabikarbónát, az egész citrom lereszelt héjat és a sót, és egy kézi habverővel összekeverjük, hogy levegő kerüljön közé.
A tojáshoz adjuk a fél citrom levét, a tejet, az olvasztott vajat, alaposan összekeverjük, majd 2-3 részletben hozzáadjuk a lisztes keveréket, és csomómentesre keverjük.
Tarkedli- vagy palacsintasütőben, tetszőleges méretű palacsintákat sütünk, majd ízlés szerint porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.