A lisztet deszkára szitáljuk, majd hozzáadjuk az őrölt mandulát, a kétféle cukrot, a sáfrányt, a felkockázott vajat és 1 darab tojást. Alaposan összedolgozzuk, majd a hűtőbe tesszük 30 percre.
A tésztát kisebb részekre osztjuk, majd mindből vékony hengereket gyúrunk. A tésztákat B alakúra formázzuk, és mindet tepsibe tesszük. A másik tojás sárgájával megkenjük, és mindbe 2-2 teáskanál áfonyalekvárt nyomunk.
180 fokra előmelegített sütőben 12 percig sütjük, majd a kekszeket konyhai rácsra tesszük, és hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.