Három lapot sütünk, 1 db mákosat, 1 db kakaósat, 1 db diósat. A tésztához 1 db tojást 5 ek cukorral alaposan kikeverünk. Majd hozzákeverjük az 1,5 dl tejfölt, az 5 ek lisztet, valamint az 1 mk szódabikarbónát.
A csomómentesre kevert tésztába keverjük a kakaós laphoz a kakaóport, a mákos laphoz a mákot, a diós laphoz pedig a diót. A lapokat egyenként megsütjük, 180 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt 25 x 35 cm-es tepsiben. A sütési idő nagyjából 10 perc, de ez sütőfüggő.
Közben elkészítjük a krémet: felforraljuk a tejet és folyamatos kevergetés mellett beleöntjük a búzadarát. Addig főzzük, amíg sűrű lesz. A vajat, a cukorral kihabosítjuk és a kihűtött tejbegrízhez keverjük, a vaníliás cukorral ízesítjük.
A sütemény összeállítása következik: a mákos lap kerül alulra, megkenjük a krémmel, rátesszük a kakaós lapot, ezt is megkenjük a krémmel. A diós lap kerül felülre, megkenjük a maradék krémmel és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.