Elkészítés: A megmosott padlizsánt 12 egyforma vastag szeletre vágjuk, a paradicsomot, a meghámozott lilahagymát, a kaliforniai paprikát szintén 12 egyforma vastagságúra szeleteljük. Az előkészített zöldségszeleteket sóval, borssal, az aprított zöldfűszerekkel megszórjuk, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalukat pirosra sütjük.
Közben a fasírthoz a darált húst tojással, sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, az aprított petrezselyemmel összekeverjük, 8 egyforma golyót formázunk belőle, majd vizes kézzel jól kilapítjuk. Végül a zöldségsütő serpenyőben magas tűzön minden oldalukat pirosra sütjük.
Tálaláskor 1-1 szelet padlizsánt tányérra fektetünk, ráteszünk 1-1 fasírtot, sült paradicsomot, hagymát, paprikát, megint padlizsán következik, majd fasírt, zöldségek, és a tetejére padlizsán, zöldségek kerülnek. Ízlés szerint friss zöldfűszerekkel díszíthetjük. Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.