Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjukrajta a finomra vágott hagymát,és a felaprított répákat.Hozzáöntjük az alaplevet , hozzáadjuk a kakukkfű lecsipkedett leveleit, és felforraljuk az egészet. Mérsékeljük a hőt, és kis lángon tovább főzzük a levest, 15 percig.
Hozzáadjuk a csirkehúst, és együtt főzzük további 5 percig. A leves felét turmixkehelybe kanalazzuk és pürésítjük. Visszaöntjük a lábasba, átforrósítjuk, majd pirított kenyérkockákkal és néhány levélke friss petrezselyemmel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.