A bacont lepirítjuk, rádobjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd a karikára vágott gyulai kolbászt. Kicsit lesütjük, ügyelve, hogy a kolbász ne égjen meg, majd a félbevágott csirkemájat, a szeletelt paprikát és paradicsomot is hozzátesszük, végül beleszórjuk a köménymagot és a borsot.
Összeforraljuk. Vigyázzunk, a máj maradjon puha, ne főzzük túl! A végén, ha kell, sózzuk, de a bacon sótartalma is elég lehet.
A bulgurt lepirítjuk az olívaolajon, majd kétszeres mennyiségű meleg vízzel felöntjük, beletesszük az ízlés szerint kockára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, esetleg borsót, zöldbabot.
Sózzuk, borsozzuk, felforralva kis ideig főzzük, majd ha félpuha, beletesszük a petrezselyem zöldjét apróra vágva. A tűzről levéve, lefedve hagyjuk párolódni. Kovászos uborkával fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.