A tálalás előtti napon a darát 4 dl forrásban lévő, sós vízbe szórjuk. Folyamatosan kevergetve felforraljuk, majd kis lángon 20 percig főzzük. Olajjal megkent fóliára simítjuk, szorosan feltekerjük, a két végét összecsípjük. A hűtőbe tesszük legalább 1 éjszakára.
A hagymát cikkekre vágjuk. A húst és zöldségeket felkockázzuk. Az előkészített alapanyagokat nyársakra húzzuk, majd megsózzuk és megborsozzuk. Forró grillrácson aranybarnára sütjük a nyársakat. Közben kevés olajjal kenegetjük.
Felkarikázzuk a behűtött polentarudat, majd a felforrósított vajon megsütjük a korongok mindkét oldalát. A hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.