Az olajat felmelegítjük és megpároljuk rajta a kocára vágott hagymát, majd rárakjuk a csirkehúst, megsózzuk és tovább pároljuk. Majd lehúzzuk a tűzről és rászórjuk a piros paprikát elkeverjük és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ízesítjük sóval, belerakjuk a paradicsomot, a paprikát és lassú tűzön főzzük.
Amikor forrni kezd, belerakjuk a hasábokra vágott krumplikat és tovább főzzük.
A tojást felverjük villával, hozzáadjuk a lisztet és annyi vizet, hogy egy lágy galuskatésztát kapjunk. Amikor a krumpli már majdnem puha, akkor apró galuskákat szaggatunk a krumplis pörköltbe. Pár perc alatt készre főzzük. Ha szükséges pótoljuk a levet.
Megjegyzés
Ez az az étel ami tradicionális tipikus magyar étel.Az én családom nagyon szereti, jó szívvel ajánlom a legjobb magyar ételek közé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.