A vöröshagymát meghámozzuk és egy edénybe helyezzük. Kevés olajat öntünk rá, és aranybarnára pirítjuk. Ameddig pirul a hagyma felkockázzuk és megmossuk a csirkemellet.
Az aranybarna hagymát megszórjuk pirospaprikával, sóval, hozzáadjuk a pörköltszaft-kockát, majd beletesszük a húst és felöntjük vízzel. Amikor a csirkemell félig megpuhult, hozzáadjuk a fagyasztott zöldségkeveréket, és készre főzzük.
Ameddig fő a pörkölt, elkészítjük a galuskát. A liszthez sót adunk, ráütjük a két tojást, majd folyamatosan vizet adunk hozzá és csomómentesre kavarjuk. A masszát sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk és addig főzzük, amíg a nokedlik feljönnek a víz tetejére. Ezután leszűrjük, lemossuk, és a pörkölttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.