A hagymát a pálma zsíron megdinszteljük, majd rátesszük a húst, megsózzuk és tovább pároljuk, amíg a hús kifehéredik.
Ekkor lehúzzuk a tűzről és megszórjuk pirospaprikával nehogy megégjen a paprika. Oldjuk a színét, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Beletesszük a paprikát és a paradicsomokat, lassú tűzön készre főzzük.
Amíg fő a csirkepörkölt, addig elkészítjük a puliszkát: 5 dl vizet sóval feltesszük főni, ha felforrt a víz, a 20 dkg kukoricadarát apránként beleszórunk a forrásban lévő vízbe és állandóan kavarjuk addig, amíg besűrűsödik. 1 egy teáskanál olíva olajat elkeverünk a puliszkában, tálalásig lefedjük.
Ha megfőtt a csirkepörkölt tálaljuk, a puliszkából két kanál segítségével galuskát formázunk.
Megjegyzés
A puliszka egy különleges egészséges köret.,egész más ízvilága lesz a csirkepörköltnek töle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.